Dimecres, 22 Setembre 2021

  |   Informació y reserves: (+34) 971 382 209

Divendres, 30 Març 2012 15:03

Què és la franquícia?

Escrit per 

L'assegurança a tot risc, tècnicament CDW (Collision Damage Weaiver en anglès) és un tipus d'assegurança molt comú en lloguer de cotxes. Limita la responsabilitat de l'arrendatari en cas de danys al vehicle, però alhora dóna a l'empresa de lloguer la seguretat que l'usuari tindrà cura del cotxe ...

CDW amb franquícia

La franquícia NO és necessàriament un dipòsit en efectiu, ni un bloqueig a la targeta de crèdit, sinó simplement una clàusula en el contracte que estableix un límit de responsabilitat en cas de danys al vehicle. Per exemple, una franquícia de 500 € significa que, en cas de danys, l'arrendatari només seria responsable de 500 € com a màxim, la resta de danys queden coberts per l'empresa de lloguer. En tot cas, és normal que l'empresa de lloguer exigeixi una garantía pel valor de la franquícia, ja sigui amb una targeta de crèdit o un pagament en efectiu.

CDW sense franquícia

També conegut com assegurança a tot risc "amb exclusions". És molt semblant a l'anterior però en lloc d'establir un màxim de responsabilitat en €, s'estableixen una sèrie d'elements no coberts per l'assegurança, com solen ser rodes i vidres, llunes, retrovisors, claus, etc. Així, en cas de danys, l'arrendatari s'hauria de responsabilitzar dels desperfectes ocasionats en els elements no coberts per l'assegurança, les exclusions. És a dir, es tracta d'una assegurança molt semblant a la franquícia, però amb la "incertesa" de no saber quin és el màxim de responsabilitat en cas de danys.

Assegurança amb franquícia o sense franquícia?

Pel que hem comentat, és molt millor una assegurança amb franquícia ja que aquesta ens indica la l'import màxim de la qual seríem responsables. En qualsevol cas, els dos tipus d'assegurança limiten igualment la teva responsabilitat. Perè sens dubte, la millor assegurança, és l'assegurança a tot risc amb franquícia 0 €.

Llegir 46994 vegades Darrera modificació el Divendres, 30 Març 2012 15:12
Easy Rentacar

Easy Rentacar es un empresa especializada en gestión de reservas de alquiler de coches en las islas Baleares. Trabajamos con empresas locales, de forma honesta y transparente con nuestros clientes.

Reserves

Cerca

Buscant vehicles disponibles
Buscant vehicles disponibles
Carregant dades
Processant dades

RESERVES ONLINE

¿Perquè pagar més?
Proveïdors locals de total confiança i professionalitat.

Reserves segures
Procés de reserva fàcil amb passarela de pagaments segura.

Cancel·lació gratuïta
Podràs anul·lar la teva reserva fins 10 dies abans.

Garantía Alquiler de Coches

Connecta amb nosaltres!

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Síguenos en Twitter Estamos en Facebook! Flickr Youtube Linkedin Skype Tripadvisor

Recibe ofertas en tu email

Informació y reserves

De dilluns a divendres 9:00 - 20:00
Dissabtes 9:00 - 14:00

  • TEL. (+34) 971 382 209
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Estem al facebook
  • Segueix-nos al twitter
© 2012 Easy Rentacar - Reserves de lloguer de cotxes. Tots els drets reservats.