Dimecres, 22 Setembre 2021

  |   Informació y reserves: (+34) 971 382 209

Condicions insuperables

Condicions lloguer de cotxes

Màxima transparència i honestedat

Una de les nostres principals premisses és oferir condicions clares i fàcilment comaprables entre models i empreses proveïdores. Al contrari que altres webs de reserves de lloguer de cotxes, volem que vostè tingui la màxima informació disponible a l'hora de reservar. És important llegir la lletra petita, però a la lletra petita no pot estar-hi el més important.

Condicions generals

Al nostre lloc web cada empresa és lliure de posar les seves pròpies condicions, aquí detallem allò en el que hauries de fixar-te a l'hora de reservar:

 • Preu final tot inclós: No estàs obligat a pagar més del que quedi establert a la reserva, tret que incompleixis alguna de les condicions de la contractació, com l'edat del conductor o horaris d'oficina.
 • Edat del conductor: Per a cada model s'estableix una edat mínima de conducció i una edat de cobertura de l'assegurança. Possiblement si ets menor de 25 anys hauràs de contractar una assegurança addicional o no podràs conduir alguns models.
 • Horaris d'entrega i devolució: Si has de viatjar fora dels horaris d'oficina, consulteu les tarifes de lliurament i devolució en les condicions de cada model.
 • Combustible: Depenent del proveïdor, és possible que hagis d'abonar l'import del combustible per endavant. Normalment això no influeix en el preu del lloguer, però, és important tenir-ho en compte.
 • Assegurança a tot risc amb franquícia: Es tracta del tipus d'assegurança més habitual en lloguer de cotxes. S'estableix que, en cas de danys al vehicle, només series responsable per un import igual o inferior al valor de la franquícia.
 • Reducció o eliminació de franquícia: Si estàs interessat/da en contractar una assegurança amb millors cobertures, tingues en compte l'import d'aquestes cobertures abans de reservar.
 • Extres addicionals: Si has de portar nens al vehicle, la legislació espanyola l'obliga a acomodar amb els accessoris adequats.

Garantia de cancel·lació i modificació

Per fer una reserva en Easy Rentacar, hauràs d'abonar un import en concepte de:

 • Dipòsit de garantia
 • Despeses de gestió

En cas que vulguis cancel·lar o modificar la reserva, Easy Rentacar no efectuarà càrrecs addicionals sempre que els canvis es realitzin abans de 10 dies de la data d'inici del lloguer. En cas de cancel·lació, Easy Rentacar li retornarà el 100% de l'import del dipòsit. En cap cas les despeses de gestió seran reintegrades.

Saber-ne més

Reserves

Cerca

Buscant vehicles disponibles
Buscant vehicles disponibles
Carregant dades
Processant dades

RESERVES ONLINE

¿Perquè pagar més?
Proveïdors locals de total confiança i professionalitat.

Reserves segures
Procés de reserva fàcil amb passarela de pagaments segura.

Cancel·lació gratuïta
Podràs anul·lar la teva reserva fins 10 dies abans.

Garantía Alquiler de Coches

Connecta amb nosaltres!

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Síguenos en Twitter Estamos en Facebook! Flickr Youtube Linkedin Skype Tripadvisor

Recibe ofertas en tu email

Informació y reserves

De dilluns a divendres 9:00 - 20:00
Dissabtes 9:00 - 14:00

 • TEL. (+34) 971 382 209
 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Estem al facebook
 • Segueix-nos al twitter
© 2012 Easy Rentacar - Reserves de lloguer de cotxes. Tots els drets reservats.